Denna jävla hosta ...

Dårlig uppdatering från igår, eftersom jag va hos min älskling och orkade inte skriva någonting (A)
Men vi åt iaf pizza, kollade på film och myste :) Sen har jag hostat sönder mina lungor inatt också (y) känns så bra, tordde jag skulle dö där ett tag men jag klarade mig :)
Vaknade mitt i natten av att katten sitter utanför dörren och jamar och "krafsar" på dörren -.- sjukt jobbigt.
Och imorse fick jag lite sovmorgon, till halv åtta ;D, då det blev att gå upp och göra sig i ordning till skolan. Älsklingen låg kvar i sängen för han skulle till läkaren med sin fot som han stukade på idrotts lektionen, helst svullen va den :( Stackarn.

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska, går till fyra idag och sen blir det att åka jobba :( sug på den!
Och i helgen vet jag inte vad som händer än, får se vad som sker ;D 
Men nu börjar vi sanrt,

Puss lisa

Måndag

Måndag och ny vecka, seeeegt! men hoppas det går fort så det blir helg.
joo som sagt hade jag naturkunakps prov idag, kan ju säga att det gick rent åt helvete, kunde typ ingenting och chansade på dom flesta frågorna, blääch för prov! någon som håller med?
Fick sluta vid halv fyra idag så jag han med den bussen, satt med Emily och pratade med den gulletösen :*
Och hade nog världens segaste busschafför idag som inte visste vart gasen satt -.- och tanter som inte vill gå av bussen så vi unga kan få komma hem ;D hahah men kom hem iaf, 10 min försent typ... 
Aja när jag kom hem åt jag, Fiskgratäng med räkor, rätt gott men godare utan fisk i ;D hahah 
Och känner mig lite duktig för gjorde klart tyskan idag och skickade in den, och lite på samhällen och nu sitter jag med matteböckerna framför mig och räknar i pauserna i idol ;d haha 
Ska kolla på Svenska hollywoodfruar sen ;D hahah 

Hoppas alla haft en bra början på veckan :)

Puss Lisa 

Nu gäller det...

Okej, nu har vi naturkunskapsprov :( Önska mig lycka till :D

Hörs senare!
Puss

HATA NATURKUNSKAP!!!!

Varför ska man ha prov på 25 sidor som man inte fattar ett dugg av? -.- 25 sidor :O det är hur mycket som helst  och i naturkunskap också som verkligen inte för saken roligare. Har läsa tre sidor och nu orkar jag inte mer, provet är imorgon och det kommer gå åt helvete!
Ursh Ursh :( aja får se hur det går...

Puss lisa

Trött trött....

Jaa då va det söndag igen, och idag blir det att jobba och sen plugga plugga plugga :( Har naturkunskaps prov imorgon och sen tyska läxa till tisdag -.-

Igår blev att att åka till Linköping med Doris och Linn, hittade faktiskt ett par jeans, 2 tröjor, 1 linne och strumpbyxor ;D Träffade massa folk där också, som Piw, Didrik och hans flicka och sen kände man igen massa andra människor. Åt på Chili också, typ hur gott som helst där ju :O mums!! Blev att åka hem och hyra film och köpa massa gott och mysa, blev en skräck och en komedi. Sen kom Matilda också :)
Köpte mango och jag som är så klantig skär mig så klart i fingret (y) känner mig duktig.

Sitter och kollar på idol nu och ska nig börja läsa Naturkunskap snart -.-
Hoppas alla haft en bra helg :)

Puss Lisa

Sötdoris :*Sötdoris <3

 Skräckfilmen vi såg :)

Freeedag

Hej på er alla :)
Skol dagen är över och jag sitter just nu hemma hos Linus med Tove och Matilda och väntar på att tiden ska gå ;) ska ner och äta Donken sen och efterdet blir det att färga håret på min älskling, svart ska det bli :) Blir lite mys med hoppas jag! Efter det blir det att ta 5 i 11 bussen till Vimmerby med Doris :* sova hos min syster och imorgon blir det upp tidigt och fara till Linköping, kläder och andra saker ska inhandlas ;D är desperat efter ett par nya jenas nu för mina "favorit" jeans har spruktigt, både på knät och två små hål mellan benen -.- så ska leta överallt efter att par nya.

Tänkte inte skriva så mycket utan tänkte bara säga att allt är toppen och jag mår suveränt!
Hoppas allt är bra med er och hoppas ni får en bra helg!

Puss Lisa

Torsdag

Först och främst vill jag säga Tack till Mikaela som fixade min nya design, kolla in hennes blogg här: http://mikaelaoscarsson.blogg.se/. Är super nöjd!

Idag är det då torsdag och det har varit en bra dag även idag :) Lektionerna har gått as fort och helt plötsligt så slutade man, då blev det "farvälfika" med Tessan och Matilda, eftersom Tessan åker i Turkiet imorgon och är borta i två hela veckor :( hur ska man klara sig utan henne? ;) Blev nilssons iaf, mycket gott! Sen blev det att gå till Mejeriet och kolla på när våra duktiga dansare stog och jaa ... dansade ;) Sen blev det kramkalas och sen ta bussen till min syster... och så ska jag berätta en väldigt korkad sak som jag gjorde, innan jag gick av bussen tog jag upp nycklen till linns lägenhet, sen gick jag av bussen och när jag tar upp nyckelknippan ur fickan är den borta, så jag fick världens panik och ringde Sara och jaa så klart så låg den ju på bussen i sätet där jag satt, ännu mer panik på hur jag fan skulle få nyckeln nu. Så jag ringde till min kära syster och berättade hela historian för henne och som tur va så va hon hos Susanne som bor precis vid resecentrum, så hon fick springa till Sara och hämta nyckeln och låna Susannes bil och komma med nyckeln så jag kunde komma in i lägenheten. hahha vilken röra det blev :D
jaa så nu sitter jag hos linn mätt och go i magen, har preics ätit, Kyckling med wokgrönsaker och nudlar, HUR GOTT SOM HELST!!!
och nu blir det att glo på idol och sen gå och diska typ all linns disk och det är inte lite kan jag säga... typ allt hon har i köket -.- haah ;D
aja hoppas alla har det gött!

Puss Lisa

MUUUUUMS!!!!
Mmmmmums! Kyckling med wokgrönsaker och nudlar :D

Onsdag

OH HAPPY DAY!!!
Som ni förstår har det varit en bra dag, förutom att det va skola och att jag jobbade efter. Men jag har varit glad hela dagen och allt har bara flytit på.
Jaoo efter skolan tog jag 10 över 4 bussen till Totebo där pappa stog, blev att åka till Farmor och äta mat där, Dillkött mmm ;D, fick typ stressa i mig maten för att jag skulle jobba, och det gick jätte bra tills jag skulle byta soppåse och slog i ögonbrynet i ett hörn :( AJJJ!! gjorde skit ont och det svider fortfarande, kommer säkert ha ett blåmärke där imorgon när jag vaknar. bajs!
Sitter och glor på Grey´s anatomy nu :) det är ju typ sjukt bra, men inte bättre än despe ;D hahaha
Imorgon blir det skola igen och sen hem till systra mi och mysa med henne :) thiiii

Aja det va en liten uppdatering om dagen i korthet ;D hahaha 
Hoppas alla mår fint! 
Puss Lisa

Tisdag

jaha, nu har en ny skolvecka börjat eftersom vi hade studiedag igår (y) Så det blev en långhelg och det är ju ingenting man tackar nej till ;D
joo så i fredags blev det massa mysa med Oliver och missen :) åkte hem på lördag då det blev att åka till Linn och göra sig i ordning med Emily och sen dra på inflytningsfest hos Hanna, blev minipizza & massa prat innan alla andra kom, Lyckad fest förutom på slutet då nästan allt spårade ur -.- haha Blev pizza på Palma och sen hem och sova på natten.
Söndagen blev det att åka hem och sen jobba, va sjukt seg och trött :P men det gick bra det med, på kvällen blev det att åka in till linn igen och mysa med henne. Mondags morse blev det upp och ner på stan med Linn sen blev det att ta halv fyra bussen till Ollie och mysa med han, blev lejonkungen maraton (y) och sen sova.
Idag va det skola igen och det funkade väl, hade svenska och där jag håller på att läsa en super tråkig bok om Carl von linnés Ö-ländska resa :S och jag fattar ingenting av den boken så ursch fy och blä! Blev att ta 10 över 4 bussen hem och när jag kom hem åt jag och sen blev det en promenad :) kände mig lite duktig där, och ännu duktigare blev jag för när jag kom hem så öppnade jag faktsikt matteboken och räknade några tal (y) wooho!
Men nu ska jag kila och kolla på idol ;D

Puss
I miss you and i'am so sorry!

Bilder från Inflytningsfesten :)

Jag 



Måndag

Måndag och ny vecka, lite segt men det kommer nog gå fort eftersom man har något att se fram emot :)
Kunde verkligen inte somna igår ikväll heller så va as trött i morse, men piggnade till lite under dagen men nu börjar jag bli törtt igen (Y)
Har också varit duktig idag och varit ute och gått med mamsen, gick till gunnarsmåla och hem igen, och nu sitter jag här och mumsar på vindruvor :D mmmumss!! Kollar på miami inc nu, det va en 80 årig tant som tatuerade in ett A på armen :) sött!
Och jag vill gärna ha ny design också, så om någon känner sig frivillig att göra en snygg desigt så var så goda ;D
Men nu ska jag kila tillbaka till mina druvor :D

Puss Lisa :*

RSS 2.0